Onze producten

aardbeien

Aardbeien

Overal in Vlaanderen, België en zelfs in het buitenland staat Hoogstraten bekend om haar aardbeien. Eraan denken is vaak al genoeg om te beginnen watertanden. Volledig terecht ook, want onze volle gerijpte aardbeien geven je de perfecte balans tussen zuur en zoet. 
Meer info

Bessen

Onze aardbeien genieten de grootste bekendheid, maar ons aanbod 'zachtfruit' is in de loop der jaren door onze bessentelers enorm gegroeid. Door hun passie en expertise bieden we ook blauwe bessen, braambessen, frambozen en kiwibessen van de hoogste kwaliteit. 
Meer info
bessenmix
paprika's

Paprika's

Vier kleuren, maar altijd dezelfde topkwaliteit die je kan herkennen aan hun stevigheid en glanzend oppervlak. Zoals je ziet (en proeft) hebben we ook al heel wat expertise opgebouwd met deze veelzijdige groente. 
Meer info

Het merk Hoogstraten staat voor passie en vakmanschap en dat proef je.

Lijn website Coöperatie Hoogstraten
Wij plukken altijd met de grootste zorg, zodat jij kan genieten van duurzaam geteelde verse groenten en fruit.

Meloenen

Hoogstraten kan weer een fruitig hoogstandje toevoegen aan het gamma. Na enkele jaren intense ontwikkeling bieden we heerlijk Belgische meloenen aan, vanzelfsprekend met de fenomenale smaak en uitmuntende kwaliteit die inmiddels synoniem is met ons label.

Onze meloenen hebben niet alleen een heerlijke smaak en geweldig fris karakter, maar ook een belangrijke duurzaamheidsinsteek.

Tomélon Charentais meloenen
paprika's

Komkommers

Wanneer ze een egaal donkergroene kleur hebben, perfect knapperig en recht zijn van vorm, voldoen ze aan de strenge kwaliteitseisen die we ze opleggen.
Meer info

Tomaten

We zijn bij Coöperatie Hoogstraten dé referentie voor tomaten in België. Afhankelijk van welke definitie je hanteert, kan een tomaat zowel een fruit als een groente zijn, maar van die definities trekken wij ons niets aan. Wij zorgen er samen met onze telers voor dat jullie het hele jaar door kunnen genieten van smaakvolle tomaten van hoge kwaliteit. En dat in alle kleuren, vormen en maten. 
Meer info
tomaten
specials

Specials

Sinds 2005 kunnen jullie ook genieten van onze specials. Een frisse wind waaide door ons assortiment, toen we beslisten om een oplossing te bieden op de grote vraag naar gezonde snacks. Kijk zelf maar, want we hebben voor iedereen een perfect alternatief op die koek of graanreep in je tas!
Meer info

Kersen

Onze zoete kersen, de ideale aanvulling op onze collectie zachtfruit, worden onder bescherming geteeld en rijp geoogst. Alleen als ze aan de strengste eisen voldoen, verdienen ze het Hoogstraten keurmerk en mogen ze verhandeld worden. 
Meer info
kersen
Wij maken gebruik van cookies.
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.