Onze specials

Hoogstraten Specials

Tomaten Specials

Onze Hoogstraten tomaten specials hebben reeds het meest uitgebreide assortiment, met de Coeur de Boeuf-tomaten, de Miss Perfect-tomaatjes, de Bellino en de Kumato. Dat is nog maar een kleine greep uit het aanbod van diverse tomaten in kleur, grootte en smaak die we bij Coöperatie Hoogstraten aanbieden. 
Bekijk al onze tomaten

Benieuwd welke recepten er zijn?


Ontdek het hier!

Pijl

Hoogstraten Specials

Meisjes met aardbeien
Sinds 2005 kunnen jullie ook genieten van onze specials

Een frisse wind waaide door ons assortiment, toen we beslisten om een oplossing te bieden op de grote vraag naar gezonde snacks. Het perfecte alternatief dus voor die koek of graanreep en bovendien in een handige verpakking voorzien!

Al onze specials worden geteeld volgens de strenge Flandria-normen. Door een duurzame teelt en een heleboel externe controles garanderen wij een topkwaliteit en alleen de allerbeste producten verdienen het Hoogstraten specials-logo.

Mini-komkommer

In 2011 hebben we de mini-komkommers aan ons standaard aanbod toegevoegd. Deze zijn een ideale gezonde snack voor onderweg, lekker fris met een knapperige bite. De mini-komkommers zijn beschikbaar van februari tot oktober en kunnen gebruikt worden als snack of in een salade.

Mini-paprika

Deze kleine broertjes van de standaard paprika zijn geschikt als gezond tussendoortje. Ze vallen onder een nieuw segment, bij Den Berk délice uit Hoogstraten en hebben een hapklare grootte.
Den Berk Délice

Pikante pepers

Hot, hot, hot… én kleurrijk! Deze pepers zijn ideaal voor warme bereidingen, salades of gazpacho. Ze geven dat extra tikkeltje pit aan uw gerecht. De pikante pepers zijn het hele jaar door verkrijgbaar en in 3 kleuren beschikbaar: rood, groen en geel.

Hoogstraten Pompoenen

Bij Coöperatie Hoogstraten kan je terecht voor heerlijke pompoenen in allerlei vormen en kleuren. Deze zijn de ideale smaakmakers in de herfst- en wintermaanden. Met pompoenen tover je heerlijke soepen en curry’s op tafel, maar wist je dat pompoen ook voor een hele waaier andere bereidingen geschikt is? Zoals rauw, geroosterd, gepureerd, gestoofd of zelfs als vulling voor brood en gebak. Bovendien bruisen pompoenen van de goede eigenschappen.
Pompoenen bewaren doe je best op droge, donkere plaatsen en ze zijn verkrijgbaar van augustus tot december.

Pompoenen Coöperatie HoogstratenWebsite veiling Hoogstraten
Aardbeienmix

Aardbeien specials

Deze aardbeien zijn iets kleiner dan de standaard aardbeien en in ons assortiment hebben we 3 soorten. 

Ananasaardbei: een bijzondere aardbei met een witte tot lichtroze kleur en rode zaadjes. Heerlijk fris-zoete smaak die doet denken aan de smaak van ananas. 

Framboosaardbei: deze aardbei heeft diepliggende zaden en een dieprode kleur, net als een framboos. Heeft een verrassend zoete en sappige smaak. 

Perzikaardbei: deze aardbei heeft diepliggende zaden en een zachtroze kleur, net als een perzik. Deze smaakt verfijnd zoet en sappig.

Al deze speciaal aardbeien zijn een natuurlijke kruising tussen twee aardbeivariëteiten. Ze zijn prachtig als decoratie, maar ook heerlijk uit het vuistje.

Daarnaast hebben we sinds dit jaar de Summer Whites aardbeien. Deze speciaal aardbeien zijn wit van kleur en heerlijk zoet. Ze zijn in enkele winkels terug te vinden in een duo verpakking samen met onze verrukkelijke rode aardbeien.

Mini-watermeloen

Het is klein, het is Belgisch en het is géén praline. Wat is het? De Tomélon natuurlijk! 

Tomeco uit Hoogstraten produceert sinds 2021 de rasechte Belgische mini-watermeloen in drie formaten: fijn, middel en grof. Daarmee past het meloentje perfect in de koelkast en kan je ‘m makkelijk alleen of met twee eten, zonder overschotjes! 

Leuk detail: de egale schil van de Tomélon is dunner. Daardoor kan je ‘m eten als een appel, met schil en al!

Tomeco
Mini-watermeloenen

Onze gasten

Producten die wij ook aanbieden en via gastveilschap vermarkten zijn o.a. courgettes, augurken, asperges, bloemkool, radijzen en aubergines.

Dit doen we omdat ons belangrijkste streven gezond en veilig voedsel op de markt brengen is en dit tegen de beste prijs voor onze leden. Om dit te kunnen verwezenlijken werken we nauw samen met organisaties, die net als wij de hoogste kwaliteit nastreven. Andere coöperaties kunnen bij ons hun producten aanbieden (en andersom), zonder dat er telers aangesloten hoeven te zijn. Dat gastveilschap werpt duidelijk vruchten af. Al sinds 1996 mixen we ons productaanbod met dat van collega-coöperaties.

Asperges Coöperatie Hoogstraten
Wij maken gebruik van cookies.
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.