Onze kersen

Hoogstraten Cherries

Hoogstraten Kersen

Onze zoete kersen, de ideale aanvulling op onze collectie zachtfruit, worden onder bescherming geteeld en rijp geoogst. Alleen als ze aan de strengste eisen voldoen, verdienen ze het Hoogstraten Keurmerk en mogen ze verhandeld worden. 

Variatie in kleur

Alles begint natuurlijk bij de kersenbloesems die op prachtige wijze de start van het kersenseizoen aankondigen.

De verschillende kersensoorten zorgen voor variatie in kleur: ons aanbod gaat van purperrood tot zwartrood, met alle schakeringen daartussenin.

De ideale gezonde zomersnack!

Pijl
kersen

Onze rassen

Verkrijgbare rassen zijn o.a Kordia, Regina, Bellise, Carmen, Satin en Samba. Elk ras heeft unieke eigenschappen en kan onderverdeeld worden naar rijptijd. De rijptijd wordt aangegeven met kersenweken. De allervroegste kersen rijpen in de eerste week van juni, en zijn beschikbaar tot juli. 
Kersenpluk

Machinaal gesorteerd

Hoogstraten kersen worden machinaal gesorteerd, waardoor ze correct gesorteerd worden en nadien mooi gepresenteerd worden. Dankzij onze hydrokoeling blijven de kersen niet alleen mooier en strakker, maar kunnen ze ook langer bewaard worden. Kersen vormen een mooie aanvulling op de Hoogstraten zachtfruitfamilie.
Kersenrecepten
Wij maken gebruik van cookies.
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.