Onze meloenen

Hoogstraten Melons

Hoogstraten kan weer een fruitig hoogstandje toevoegen aan het gamma. Na enkele jaren intense ontwikkeling bieden we heerlijk Belgische meloenen aan, vanzelfsprekend met de fenomenale smaak en uitmuntende kwaliteit die inmiddels synoniem is met ons label.

Onze meloenen hebben niet alleen een heerlijke smaak en geweldig fris karakter, maar ook een belangrijke duurzaamheidsinsteek.

Onze fiere telers!

Onze fiere telers verzorgen de planten namelijk op een speciale manier: in de serre, verticaal geteeld, net als tomaten, paprika's of komkommers. Zo kunnen ze op een kleine oppervlakte elke meloen de nodige liefde geven en op de juiste manier verzorgen om er een heerlijke, kwalitatieve smaakbom van te maken. En dat zonder daarbij water of grondstoffen te verspillen!

Tomélon hapt heerlijk weg!

Het aroma en stevig vruchtvlees van de Tomélon zorgt voor een heerlijk sappige snack!

Duurzaam geteeld

Onze mini watermeloenen worden met de grootste zorg en aandacht duurzaam geteeld. Bij elke stap van het teeltproces houden we rekening met het milieu. Door gebruik te maken van gecontroleerde watergift, zorgen we ervoor dat elke plant precies de juiste hoeveelheid water krijgt, waardoor waterverspilling tot een minimum wordt beperkt. Dit betekent niet alleen dat onze watermeloenen heerlijk en sappig zijn, maar ook dat ze met respect voor onze natuurlijke bronnen zijn gekweekt. Kies voor onze mini watermeloenen en geniet van een verfrissende, milieuvriendelijke snack!

Thuiscomposteerbare labels

Met trots introduceren we samen met onze leverancier, Contact Belgium, de allereerste gecertificeerde etiketten van thuiscomposteerbaar materiaal uitgeleverd in België. Productetikettering is een noodzakelijk en wettelijk aspect, maar dat wil niet zeggen dat we hier ook niet het verschil in kunnen maken op het vlak van duurzaamheid. Door bewust te kiezen voor labels die uitsluitend gemaakt zijn van composteerbare materialen (en hiervoor gecertificeerd zijn) kunnen wij samen met onze leverancier een steentje bijdragen aan een beter milieu.