Ontdek je teler

Teler Peter

Waar komen jouw aardbeien vandaan?

Al onze bakjes aardbeien vertellen een verhaal. Je kan nu ook kennismaken met de mensen achter Coöperatie Hoogstraten. Zij vormen jouw garantie op een eerlijk product. 

Vul dus snel de telermodule hieronder in en ontdek waar jouw lekkere aardbeien vandaan komen!

Een kijkje achter de schermen...

Wie Hoogstraten zegt, proeft de sappige smaak van aardbeien. Volle gerijpte aardbeien met een perfecte balans tussen zuur en zoet. Dat is waar het in Hoogstraten om draait.

Duurzaamheidsinspanningen van onze telers

Onze aardbeitelers leveren dag in dag uit inspanningen om hun ecologische voetafdruk zo veel als mogelijk te verkleinen en dat doen ze vol overtuiging!  Elke aardbei is immers het resultaat van generaties aan geduldig vakmanschap, van duurzame partnerschappen, van onderzoek en innovatie. Onze telers ondernemen met aandacht voor CO2-reductie, natuurlijke hulpbronnen en efficiënt energiegebruik. Mooie voorbeelden hiervan zijn de UV-robot als duurzame en revolutionaire techniek tegen witziekte, zonnepanelen, de opvang van hemelwater, hergebruik drainwater en energieschermen in serres.

Hoe werkt het?

1. Unieke code

Op elk van onze bakjes aardbeien vind je een unieke code. 

2. Geef de code in

Vul deze unieke code in in het zoekveld hieronder en ontdek waar jouw heerlijke aardbeien geteeld zijn. 

3. Laat iets weten

Er schuilt een verhaal achter elk bakje aardbeien. Maak kennis met de mensen achter Coöperatie Hoogstraten en laat gerust een berichtje achter.

Ga op zoek!

Bedankt! We zoeken je teler op...
Er is iets mis gegaan... Probeer het opnieuw.

Jaarlijks meer dan 30 miljoen kilogram aardbeien

Lijn website Coöperatie Hoogstraten
Wij maken gebruik van cookies.
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.