De eerste Hoogstraten aardbeien voor de gouverneur van Antwerpen

Samenvatting

Nog maar een jaar geleden bracht Coöperatie Hoogstraten de eerste aardbeien van het seizoen naar Antwerpen zonder de Ghesellen en zonder de Gouverneur te kunnen ontmoeten.

Gelukkig staan ze er dit jaar betervoor, want de Ghesellen van de Aardbei van Hoogstraten hebben vandaag de eerste smakelijke rode vruchten aangeboden aan gouverneur van Antwerpen, Cathy Berx.

Samen met de Antwerpse deputatie, bestaande uit Luk Lemmens, Kathleen Helsen, Jan De Haes, Mireille Colson en Maarten Puls, de nieuwe provinciegriffier, heeft ze de Ghesellen hartelijk ontvangen in het Provinciehuis te Antwerpen.

 

In Hoogstraten zijn we blij dat onze tradities weer in ere zijn hersteld en de Gouverneur heeft zich de aardbeien goed laten smaken!

Bekijk alle blogberichten
Al geabonneerd? Blijf op de hoogte!
Dankjewel! We hebben je inschrijving goed ontvangen!
Oeps, er ging iets verkeert. Laadt de pagina opnieuw!
Wij maken gebruik van cookies.
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.