Binnenkort vertellen we je hier alles over het telen van deze lekkere tomaatjes en delen we ook een aantal heerlijke recepten!

Let's Thomasso Together!
Bij Coöperatie Hoogstraten weten we dat niet alle tomaten hetzelfde zijn. Graag stellen we onze "easygoing" tomaat, genaamd Thomasso voor! Deze pruimtomaat van het San Marzano-type is afkomstig van onze telergroep Tomeco en heeft enkele unieke kenmerken. Met zijn hapbaar vruchtvlees, weinig pitten en weinig sap en een gebalanceerde umami smaak is het de perfecte tomaat om te verwerken in warme gerechten zoals soepen en sauzen. Zijn veelzijdige karakter zal je inspireren om de Italiaanse kok in jezelf naar boven te toveren.
Luisterde jij al naar onze Thomasso playlist? ♫

En zeg nu zelf, een goede soep of saus, daar zit muziek in! Tomatensaus is dan ook als jazzmuziek; er kunnen zomaar eens hele vreemde vogels meespelen, maar het komt altijd bij elkaar in een toffe harmonie. Of het nu ingrediënten, chefs in de keuken, of mensen aan tafel zijn, Thomasso brengt ze samen. Lachen, dansen, praten, proeven en genieten, maar altijd met elkaar! Om die sfeer naar boven te brengen op eender welk moment hebben wij een leuke Play list samengesteld. Ontdek deze via de knop hierboven! ♫

Hoewel de klassieke gebruiksmomenten altijd populair zullen blijven voor tomaten, willen we bij Coöperatie Hoogstraten aantonen dat er eindeloos veel variatiemogelijkheden zijn. Of het nu gaat om een ontbijt met tomaten, tomaatjes als snack op het werk of als onderdeel van een apero dip… een tomaat smaakt altijd. En voor al deze gelegenheden is ook Thomasso je beste smaakvriend.

Ontdek hier meer van onze tomaten recepten

Tomatensoep met zadenpesto en fetacréme

Wist je dat deze tomaat in de serre rechtstreeks in de doos wordt gelegd, en dat deze door het behoud van zijn kroontje iets rijper geoogst kan worden waardoor hij niet alleen perfect van smaak is, maar ook nog eens optimaal houdbaar?! Zo kan je er op vertrouwen dat onze Thomasso mensen en gerechten samenbrengt.

Een vraag?

Heb je een vraag of een opmerking? Laat hier een bericht achter en dan komen we zo snel mogelijk op je terug.

Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.