Onze tomaten

Hoogstraten Tomatoes

Tomaten: kwaliteit

Tomatenplukker
Alle Hoogstraten tomaten voldoen aan de wettelijke vereisten voor primaire plantaardige productie en enkele bovenwettelijke lastenboeken (productie, duurzaamheid, sociale praktijken,...), daarenboven krijgt alleen de beste kwaliteit het Flandria keurmerk. Dit garandeert tomaten die geteeld zijn met respect voor de natuur.

Onze coöperatie is voor tomaten toonaangevend in België met jaarrondproductie en een breed assortiment. Elk jaar verhandelen we meer dan 100.000 ton tomaten.

Jaarrond productie

Smakelijke Hoogstraten tomaten zijn het hele jaar door verkrijgbaar. De zomermaanden kennen natuurlijk de grootste aanvoer. Maar dankzij teelt met belichting kan je er ook tijdens de feestdagen van genieten.

Onze tomaten worden enkel in serres op hoogte geteeld. Zo hangen de rijpe vruchten altijd naar beneden, op plukhoogte en de bloemen voor bestuiving bovenaan. Substraatteelt is regel in de hedendaagse tomatenteelt. De planten staan niet meer met hun wortels in de grond; ze wortelen in bodems, meestal gemaakt van steenwol.
Wij maken gebruik van cookies.
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.