Onze Foodies

Roger van Damme

Ondertussen hoeven we Roger van Damme niet meer voor te stellen, omdat hij een begrip is geworden in de Vlaamse culinaire wereld. De Nederlandse kok, patissier, presentator van verschillende kookprogramma's en winnaar van heel wat onderscheidingen, waaronder Gault & Millau en Michelin, weet hoe belangrijk goede ingrediënten zijn. 
Daarom werd hij ook ambassadeur van ons kwaliteitsmerk!

The messy chef Jelle

Jelle beschrijft zichzelf als een kookverslaafde en zulke mensen weten beter dan wie ook hoe belangrijk goede ingrediënten zijn. Jelle is daarom een van onze foodies en bracht al twee kookboeken uit. Hij weet duidelijk welke ingrediënten hij nodig heeft om gerechten te maken om duimen en vingers bij af te likken. 

Chloé kookt

Lekkere en makkelijke recepten. Dat wil Chloé bijbrengen aan haar medestudenten. Zelf studeert ze geneeskunde aan de KU Leuven, maar ze is gepassioneerd door koken en goede ingrediënten. Chloé werd zo ook een van onze foodies.

Stefanie

Stefanie Baert van FoodLove spoort je aan tot een gezondere levensstijl, boordevol veggie & vegan food. Ze weet als geen ander haar liefde voor gezond eten te combineren met een drukke agenda, door te mealpreppen en mealplannen. En deze kennis deelt ze maar al te graag met iedereen die geen tijd heeft om elke dag te koken.

Heel wat inspiratie vindt ze op reis, dus laat je verrassen en inspireren door healthy veggie wereldkeuken! Haar favoriete gerechten? Gado Gado: een Balinees gerecht met tempeh, kleurrijke groenten en heel wat pindasaus. Mmm!

Ontdek hier
hun recepten

Wij maken gebruik van cookies.
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.