Binnenkort vertellen we je hier alles over het telen van deze lekkere tomaatjes en delen we ook een aantal heerlijke recepten!

De avontuurlijke tomaat!
Maak kennis met Frieda,, een heerlijk zoet, aardbeivormig tomaatje met een prachtige, sierlijke groene kroon. Deze tomaat is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen. Frieda is perfect geschikt voor salades, snacks, tapas en hapjes. Met haar lange houdbaarheid en sterke hechting aan de wijnstok, blijft ze vers en smakelijk, zelfs bij grillen op de BBQ of bakken in de oven. Voeg een vleugje elegantie en zoetheid toe aan je gerechten met Frieda, de echte koningin onder de tomaten!

Naast deze beschrijving van Frieda, de presenteren we je graag een fantastisch recept dat haar uitzonderlijke smaak perfect tot zijn recht laat komen. Deze tortilla met bonen, gehakt en onze heerlijke Frieda-tomaten is een ware smaaksensatie. De zoetheid van de Frieda-tomaten combineert prachtig met de hartige smaken van het gehakt en de bonen, wat resulteert in een gerecht dat zowel smaakvol als kleurrijk is.

Deze tortilla is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om te eten. De stevige structuur van de Frieda-tomaten zorgt ervoor dat ze hun vorm behouden tijdens het koken, terwijl hun zoete smaak een perfecte balans biedt tegen de kruidige en rijke smaken van de overige ingrediënten. Of je nu een doordeweekse maaltijd voorbereidt of indruk wilt maken op je gasten tijdens een diner, dit gerecht zal zeker in de smaak vallen.

Ontdek hier meer van onze tomaten recepten

Tortilla met bonen, gehakt en Frieda tomaten

Een vraag?

Heb je een vraag of een opmerking? Laat hier een bericht achter en dan komen we zo snel mogelijk op je terug.

Bedankt voor je bericht!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.